Protecta Solutions aanwezig op Worksafe 2023 in Antwerpen

Het is 4 jaar geleden dat Worksafe Flanders, het grootste trefpunt voor preventieadviseurs, leden CPBW, ergonomen,… in Antwerp Expo kon doorgaan. En ondertussen veranderde er heel wat binnen het thema gezondheid, welzijn & veiligheid op het werk. Hoog tijd dus om de vinger weer aan de pols te houden. En dat kan eenvoudig. Kom op 22 & 23 maart 2023 naar Worksafe Flanders in Antwerp Expo en ga naar huis met tonnen innovatie & inspiratie.

120 experten/exposanten in gezondheid, (brand)veiligheid en welzijn op het werk verwelkomen u voor twee goedgevulde dagen met interessante lezingen, demo’s en netwerking. Dit alles in een professionele én gezellige sfeer.

Dankzij de Masterclasses (incl. aanwezigheidsattest) i.s.m. de strategische partners,  krijgt uw kennis een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Leer bij van gerenommeerde sprekers over topics zoals (brand)veiligheid, ergonomie, burn-out, arbeidsongevallen en meer.

Protecta Solutions is ook aanwezig op stand 4237 en gaat dieper in op de opslag van lithium batterijen.  Onze brandwerende betreedbare lithium opslagcontainer werd verkozen als product voor de innovatiegallerij.  Wens je deze van dichtbij te zien?  Dat kan ... op onze stand staan onze experten jullie te woord met uitleg en toelichting waar de opslagcontainer wordt tentoongesteld.