Vacature allround management assistant

Protecta Solutions is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen en milieutechnische oplossingen. Onze klanten zijn voornamelijk multinationals in de chemische, farmaceutische en algemene industrie. We opereren vanuit onze thuisbasis Roeselare en ons werkgebied is voornamelijk België. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:

Allround management assistant

Als allround management assistant ga je een veelzijdige uitdaging aan. Enerzijds ondersteun je het management in hun activiteiten, aan de andere kant bouw je aan sterke interne & externe communicatie voor Protecta Solutions. Veel verantwoordelijkheid én voldoening!

Wat wordt er van jou verwacht?

Organiseren en coördineren is jou op het lijf geschreven.  Je bereidt dossiers en vergaderingen voor, volgt die nauwkeurig op en je staat ook in voor een vlot contact met bezoekers, klanten, leveranciers en partners. Je schakelt vlot tussen agendabeheer, telefoons aannemen en inhoudelijk werk.

Orderintake, up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities;
Het opvolgen van de leveringstermijnen;
Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport;
Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen;
De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (offertes, omzetgegevens, prijzen,…);
Organiseren en coördineren van vergaderingen en evenementen;
Je staat in voor vlot contact met bezoekers, klanten, leveranciers en partners;
Je houdt de website en prijzen up-to-date, maakt brochures op, … kortom je zorgt voor heldere communicatie op elk vlak.

Jouw profiel:

Je bent gedreven, werkt met veel oog voor detail en hebt een onmiskenbaar talent voor organiseren. Stressbestendig en oplossingsgericht denken ligt dan ook volledig in jouw aard. Het spreekt voor zich dat je commercieel ingesteld bent.

Je hebt een bachelor in office- of bedrijfs- of communicatiemanagement.
Je kunt vlot overweg met MS365.
Kennis van Photoshop, Indesign, … is een plus.
Je kan mondeling en schriftelijk vlot communiceren in het Nederlands, het Duits, het Engels en het Frans.
Je blinkt uit in administratie en werkt nauwkeurig.
Je bent discreet en enthousiast.
Je kan snel handelen waar nodig en stelt je flexibel op.
Je werkt bij voorkeur voltijds, 4/5de is bespreekbaar.

Wat bieden wij jou aan?

Bij Protecta Solutions kom je terecht in een boeiende werkomgeving met topcollega’s waar afwisseling en verantwoordelijkheid centraal staan. Je kunt rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.  Stuur je CV met motivatiebrief naar administratie@protectasolutions.be en overtuig ons van je commercieel en organisatorisch talent! Wie weet nodigen we je binnenkort uit om verder kennis te maken!