Protalk

PROTALKS zijn informele duidingsartikels over het gebruik van de producten en oplossingen aangeboden door Protecta Solutions. Deze artikels bieden extra informatie en een beter inzicht in de problematiek van de opslag, het gebruik en het opruimen van gevaarlijke producten.

Veilige oplossingen voor uw gevaarlijke stoffen

  • Gebruik van gevaarlijke vloeistoffen
    Opslag van gevaarlijke stoffen
    Bestrijding van calamiteiten
Uw gevaarlijke stoffen veilig opslaan, verplaatsen of opruimen? Protecta Solutions is uw ideale partner. Protecta Solutions: uw partner voor veilige oplossingen voor gevaarlijke stoffen Streeft u naar een veilige werkomgeving? Draagt u zo goed mogelijk zorg voor het milieu? En wilt u dat aan uw klanten laten zien? Kies dan voor Protecta Solutions. Dat is een keurmerk op zich. Wij zijn uw ideale partner voor
Lees meer

8 vragen betreffende rioolmatten

  • Bestrijding van calamiteiten
1/ Kan ik de rioolmat voor een lange tijd op het riooldeksel laten liggen? De rioolmat is vervaardigd uit polyurethaan en zal bij langdurige blootstelling aan zonlicht afbreken.  Het is dus aanbevolen de rioolmat enkel te laten liggen zolang het nodig is om de spill in te dammen en op te ruimen.  2/ Kan ik over de rioolmat rijden? Het is niet aanbevolen dat er over de rioolmat wordt gereden.  Het materiaal kan beschadigd worden en zijn functie verliezen. 3/ Hoe kan ik de rioolmat reinigen?
Lees meer

Lekbakken voor rekkensystemen

  • Opslag van gevaarlijke stoffen
De keuze van een lekbak voor IBC’s Wanneer je IBC’s gebruikt voor gevaarlijke stoffen, is het wettelijk verplicht deze te plaatsen boven een inkuiping of lekbak. De keuze van de lekbak (de bak die je onder de IBC zet om de verspreiding van lekken en puntvervuiling te voorkomen), is belangrijk naargelang de stof die de IBC bevat. Je kunt heel wat brand- en milieuschade voorkomen door simpelweg het juiste type lekbak te kiezen. IBC’s in rekken
Lees meer
Brandwerende opslagcontainer voor vaten

Brandwerende opslagcontainer voor de opslag van ontvlambare gevaarlijke stoffen

  • Opslag van gevaarlijke stoffen
Uw ontvlambare gevaarlijke stoffen veilig opslaan? Onze brandwerende containers zorgen ervoor. Waarom is een brandwerende container de beste optie voor de opslag van uw ontvlambare gevaarlijke stoffen?  Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte manier om uw ontvlambare gevaarlijke stoffen op te slaan? Dan raden wij een brandwerende container aan. Om drie redenen:
Lees meer